Käyttöehdot

Päivitetty 26.10.2020

Käyttöehdot tiivistettyinä

Lyhyesti, emme vaadi sinulta palvelun käytöstä maksua emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille. Edellytämme vain, että käytät palveluitamme hyvien tapojen mukaisesti.

Omasta puolestamme teemme parhaamme tarjotaksemme ensiluokkaisia palveluita.

Alla kerromme tarkemmin palveluistamme ja periaatteista, joiden mukaan niitä kehitämme, sekä siitä, kuinka käsittelemme sinun tietojasi.

Palvelun kuvaus

Sensotrend Hoitopolku -palvelukokonaisuus tukee diabeteksen hoitoa kokoamalla tietoja yhteen eri lähteistä, esittämällä havainnollisia yhteenvetoja ja helpottamalla tietojen jakamista.

Sensotrend Hoitopolku koostuu seuraavista sovelluksista:

  • Sensotrend Uploader on tietokoneelle asennettava sovellus, joka auttaa purkamaan tietoja käyttämistäsi laitteista ja siirtämään niitä Sensotrend Connect -pilvipalveluun.
  • Sensotrend Connect on pilvipalvelu, joka tallentaa tietoja eri lähteistä Kanta-palveluiden Omatietovarantoon.
  • Sensotrend Dashboard on nettisovellus, joka esittää tietoja eri lähteistä diabeteksen hoidon kannalta merkityksellisellä tavalla.

Palvelun käyttö ei korvaa tavanomaista terveytesi seurantaa tai terveydenhuollon ammattilaisen apua. Palvelun käsittelemistä tiedoista saattaa olla hyötyä havaintojen tekemisessä ja hoitotulosten analysoinnissa, mutta tietojen oikeellisuus tulee aina tarkistaa alkuperäisistä lähteistä. Älä koskaan tee suuria muutoksia hoitoosi ottamatta ensin yhteyttä omaan diabeteshoitajaasi tai -lääkäriisi tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen.

Yleiset käyttöehdot

Me, Sensotrend Oy, kehitämme näitä palveluita helpottaaksemme ihmisten elämää diabeteksen kanssa.

Emme kuitenkaan voi taata, että palvelumme hyödyttäisi juuri sinua. Ihmisillä on eri elämäntilanteita, haasteita ja tavoitteita ja omasta puolestamme toivomme, että jokainen löytäisi itseään parhaiten palvelevat sovellukset. Me toteutamme näitä palveluita omista lähtökohdistamme, oman ymmärryksemme ja osaamisemme mukaan. Otamme toki oikein mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia palveluidemme kehittämiseksi.

Kehitämme palvelua jatkuvasti, hiomme olemassa olevia ominaisuuksia ja lisäämme uusia toiminnallisuuksia ja saatamme myös poistaa turhiksi katsomiamme osia palvelukokonaisuudesta. Saamallamme palautteella on suuri vaikutus tekemiimme päätöksiin.

Palvelu on ilmainen

Tarjoamme palvelumme käyttöösi maksutta. Jos kuitenkin haluat tukea meitä taloudellisesti, ole ihmeessä yhteydessä!

Ylläpito

Tuotamme palvelua rajallisilla resursseilla, emmekä voi taata, että se on aina saatavilla. Pyrimme kuitenkin siihen, että tietosi ovat käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset.

Tietojesi käsittely

Tietosuojalausekkeemme on voimassa olevan tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen.

Emme tallenna omaan palveluumme terveys- eikä hyvinvointitietojasi. Tallennamme ainoastaan käyttöavaimia (access token), joiden avulla voimme lukea tietoja aina tarvittaessa eri tietolähteistä ja tallentaa niitä Omatietovarantoon.

Tallentamamme tiedot suojaamme parhaamme mukaan ja alan parhaita käytäntöjä noudattaen.

Emme luovuta emmekä myy tietojasi ilman lupaasi. Tietojesi käyttö saattaa tulevaisuudessa olla arvokasta esimerkiksi lääketutkimuksessa tai lääkkeiden tehon osoittamisessa, ja pyrimme edistämään mahdollisuuksia käyttää terveys- ja hyvinvointitietoja tällaisiin tarkoituksiin. Emme kuitenkaan luovuta sinun tietojasi mihinkään tällaiseen tarkoitukseen ilman sinun suostumustasi, jonka kysymme erikseen.

Virhetilanteet

Toteuttamamme palvelut koostuvat pääosin ohjelmistokoodista. Ohjelmistokoodi on harvoin, jos koskaan, täysin virheetöntä ja kaikki todellisen maailman monimutkaiset ilmiöt on mahdotonta mallintaa mukaan ohjelmistokoodiin. On siis aivan mahdollista, että joissain tilanteissa palvelumme ei toimi odotetulla tai tarkoitetulla tavalla. Sinun on tärkeä ymmärtää virheen mahdollisuus, eikä sinun tule tehdä mitään suuria muutoksia hoitoosi ainoastaan meidän palveluidemme antaman tiedon perusteella. Arvostamme kovasti kaikkia ilmoituksia palveluidemme käyttöön liittyvistä ongelmatilanteista, ne auttavat meitä tekemään tuotteistamme parempia.

Käytön lopettaminen

Voit halutessasi milloin tahansa lopettaa palveluidemme käytön. Voit poistaa käyttäjätilisi palveluistamme, jolloin tietosi poistetaan välittömästi. Katso tarkempi kuvaus tietosuojalausekkeesta.

Mikäli havaitsemme käyttäjätiliäsi käytettävän vastoin lakia tai asetuksia, voimme myös itse poistaa käyttäjätilisi tai estää sen käytön.