Käyttöohjeet

Sensotrend Dashboard

Emoji Hugging FaceNyt pääsemme itse asiaan! Visualisoinnit ovat tehokas keino oppia juuri sinun glukoositasapainoosi vaikuttavista asioista.

Sensotrend Dashboardin aloitusnäkymällä on AGP-raportti, joka koostuu neljästä osasta
  1. Tilastot ja tavoitearvot: Mittaustuloksista laskettuja arvoja ja kansainvälisen suosituksen mukaiset glukoosiarvojen tavoitteet.
  2. Aika glukoosialueilla: Aika tavoitearvojen mukaisilla glukoosialueilla. Tässä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, toteutuvatko edellisen kohdan tavoitteet.
  3. AGP-kuvaaja: Yhteenveto raportointijaksolta. Kuvaajalta näkee mm., onko korkeita tai matalia glukoosiarvoja erityisen paljon tiettynä vuorokaudenaikana.
  4. Päivittäiset glukoosiprofiilit: Profiilikuvaa klikkaamalla näytölle avautuu päivänäkymä, jolla kyseisen vuorokauden tapahtumat on esitetty yksityiskohtaisemmin.
AGP-raportin normaali tarkastelujakso on 14 päivää. Tarkastelujaksosta toiseen pystyy siirtymään “Päivittäiset glukoosiprofiilit” -otsikon (4) päivämääristä tai nuolinäppäimillä. Tarkastelujaksosta voi myös poistaa tietyt päivät klikkaamalla päivittäisten glukoosiprofiilien viikonpäivää tai päivämäärää.
AGP näkymä

Emoji Grinning FaceYksittäisen päivän tapahtumia pääset tarkastelemaan täältä!

Päivänäkymä koostuu seuraavista osista
  1. Glukoosikuvaaja: Glukoosiarvojen mittaustulokset vuorokauden ajalta.
  2. Muut tallennetut tiedot: Insuliiniannokset ja arvioidut hiilihydraattimäärät.
  3. Päivittäiset glukoosiprofiilit: Profiilikuvaa klikkaamalla näytettävä päivä vaihtuu kyseiseen päivään.
Myös tässä näkymässä on mahdollista siirtyä päivästä toiseen “Päivittäiset glukoosiprofiilit” -otsikon (3) päivämääristä tai nuolinäppäimien avulla.
Päivänäkymä

Emoji Smiling FaceVielä loppuun vinkki hyvästä diebetesliiton artikkelista. Tämän avulla voit oikeasti oppia, miten diabeteksen kanssa on helpompi elää omahoitotietoja hyödyntäen!

https://diabeteslehti.diabetes.fi/blog/2020/09/03/osaatko-hyodyntaa-sensorin-purkudatan-tietoja/