Sensotrend Uploader

Päivitetty 2021-05-14.

Turvallisuustietoja

Säkerhetsinformation på svenska

Sovelluksen käyttötarkoitus

Sensotrend Uploader on tietokoneelle asennettava sovellus, joka tukee diabeteksen hoitoa siirtämällä tietoja verensokerimittareista ja -sensoreista sekä insuliinipumpuista ja vastaavista laitteista pilvipalveluihin.

Sensotrend Uploader on suunniteltu hoidostaan vastuussa oleville diabeetikolle. Emme kuitenkaan halua rajoittaa sovelluksen käyttöä pelkästään tähän käyttäjäryhmään. Muilla käyttäjäryhmillä katsomme hoidosta vastuussa olevan tahon olevan vastuussa myös Sensotrend Uploaderin käytöstä.

Rajoituksia

Sovelluksen käyttö ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamaa hoitoa, vaan täydentää sitä. Jos hoitotasapainossasi tapahtuu merkittäviä muutoksia, ota yhteyttä sinua hoitavaan terveydenhuollon yksikköön.

Älä tee merkittäviä muutoksia hoitoosi pelkkien Sensotrend Uploaderin siirtämien tietojen perusteella. Ennen hoitopäätöstä tulee Sensotrend Uploaderin siirtämiä tietoja verrata alkuperäisen tietolähteen tietoihin sen varmistamiseksi, että koko tiedonsiirtoketju on toiminut luotettavasti.

Jos sovelluksen käytön yhteydessä ilmenee vakavia vaaratilanteita, niistä tulee ilmoittaa asiakastukeemme tuki@sensotrend.com ja valvontaviranomaiselle.

Järjestelmävaatimuksiin liittyviä tietoja

Sensotrend Uploader on suunniteltu toimimaan nykyaikaisilla Windows-, Mac- ja Linux-tietokoneilla. Toimintaa kaikilla markkinoilla olevilla kokoonpanoilla ei kuitenkaan pystytä erikseen varmistamaan. Jos havaitset virheellistä, odottamatonta tai puutteellista toimintaa, joka saattaa johtua käyttämistäsi laitteista tai ohjelmistoista, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakastukeemme tuki@sensotrend.com, jotta voimme selvittää ja mahdollisuuksiemme mukaan korjata ongelman.

Älä käytä sovellusta terveytesi ja hoitotasapainosi seurantaan käytettyjen tietojen siirtämiseen, jos se vaikuttaa toimivan virheellisesti.

Laitekohtaiset tiedonsiirto-ohjeet

Tuotetiedot

Sensotrend Uploader v2.34.4, 2021-05-14

UDI-DI: D-FIMF000000500S00000025R

CE

Sensotrend Uploader on luokan I lääkinnällinen laite. Ks. vaatimustenmukaisuusvakuutus.

Valmistaja

Valmistaja
Sensotrend Oy
Tampellan esplanadi 19 A 55
33180 Tampere
Finland

tuki@sensotrend.com