Ohjeet

Päivitetty 2021-05-14.

Turvallisuustietoja

Säkerhetsinformation på svenska

Sovelluksen käyttötarkoitus

Sensotrend Connect on sovellus, joka tukee diabeteksen hoitoa siirtämällä verensokerimittareiden, glukoosisensoreiden ja insuliinipumppujen sekä vastaavien laitteiden keräämiä tietoja muista sovelluksista ja pilvipalveluista terveydenhuollon tietojärjestelmiin.

Sovellus on tarkoitettu kaikille käyttäjäryhmille, joiden tietojen siirron Sensotrend Connectin tukemat tietolähteet ja terveydenhuollon tietojärjestelmät sallivat ja mahdollistavat.

Rajoituksia

Sovellus ei ole tarkoitettu terveydentilan reaaliaikaiseen seurantaan käytettävien tietojen siirtämiseen.

Sovelluksen välittämät mittaustiedot soveltuvat terveydentilasi seurantaan vain kun mittalaitteesi on kalibroitu mittalaitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Sovelluksen käyttö ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamaa hoitoa, vaan täydentää sitä. Jos hoitotasapainossasi tapahtuu merkittäviä muutoksia, ota yhteyttä sinua hoitavaan terveydenhuollon yksikköön.

Älä tee merkittäviä muutoksia hoitoosi pelkkien Sensotrend Connectin siirtämien tietojen perusteella. Ennen hoitopäätöstä tulee Sensotrend Connectin siirtämiä tietoja verrata alkuperäisen tietolähteen tietoihin sen varmistamiseksi, että koko tiedonsiirtoketju on toiminut luotettavasti.

Jos sovelluksen käytön yhteydessä ilmenee vakavia vaaratilanteita, niistä tulee ilmoittaa asiakastukeemme tuki@sensotrend.com ja valvontaviranomaiselle.

Järjestelmävaatimuksiin liittyviä tietoja

Sensotrend Connect on palvelu, jolla ei ole erityisiä käyttäjän laitteisiin liittyviä järjestelmävaatimuksia. Sovelluksen käyttöliittymä on suunniteltu toimimaan käytetyimmillä Internet-selaimilla. Toimintaa kaikilla markkinoilla olevilla selaimilla ei kuitenkaan pystytä erikseen varmistamaan. Jos havaitset virheellistä, odottamatonta tai puutteellista toimintaa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakastukeemme tuki@sensotrend.com, jotta voimme selvittää ja mahdollisuuksiemme mukaan korjata ongelman.

Älä käytä sovellusta terveytesi ja hoitotasapainosi seurantaan käytettyjen tietojen siirtämiseen, jos se vaikuttaa toimivan virheellisesti.

Käyttöönotto

Lue yksityiskohtaiset Käyttöönotto-ohjeet palvelun käyttöönottoon.

Tiedonsiirto

Voit siirtää tietoja erillisen Sensotrend Uploader -sovelluksen avulla. Katso laitekohtaiset tiedonsiirto-ohjeet.

Tietojen tarkastelu

Voit tarkastella Omatietovarantoon tallennettuja tietoja esimerkiksi Sensotrend Dashboard -sovelluksen avulla. Katso ohjeet tietojen tarkasteluun.

Tuotetiedot

Sensotrend Connect v2.3.33,

UDI-DI: D-FIMF000000500S00000015P

CE

Sensotrend Connect on luokan I lääkinnällinen laite. Ks. vaatimustenmukaisuusvakuutus.

Valmistaja

Valmistaja
Sensotrend Oy
Tampellan esplanadi 19 A 55
33180 Tampere
Finland

tuki@sensotrend.com